Vi tilbyder maling af lejlighed for ejere og udlejere

Maling af alle former for lejligheder

​Leder du efter en kompetent og pålidelig maler, der kan male lejlighederne i din ejendom eller opgang? Hos Malerfirmaet Gøtze ApS tilbyder vi maling af lejlighed i hele København, bl.a. på Amager, Dragør og på Frederiksberg.

Som udlejer af lejligheder står du med en hel masse maleropgaver, der løbende skal varetages, når lejere flytter ind og ud, og du skal sørge for, at lejemålene står nymalede og nyrenoverede. 

Vi er klar til at hjælpe dig med fast maling af lejlighed hver gang, de skal istandsættes efter en fraflytning. Vi maler også lejligheder for private ejere og for lejere, der vil friske malingen op i deres hjem.

Få grundig maling af lejlighed i alle afkroge

Når en lejlighed fraflyttes, er det ofte tydeligt, at malingen er falmet og har brug for at blive frisket op, efter mange års brug og beboelse. Det er derfor vigtigt, at der bliver udført et godt og grundigt stykke malerarbejde, så de nye lejere flytter ind i en lejlighed, der ser frisk og ny ud. Vi tilbyder desuden også facaderenovering og meget mere.

​Derfor tilbyder vi en grundig og detaljerig maling af lejlighed, hvor intet område bliver overset. Vi sørger blandt andet for:

  • ​Maling af døre
  • ​Maling af loft
  • ​Maling af vægge
  • ​Maling af karme
  • Maling af lister
  • ​Og meget andet

​Hvis du selv har boet til leje og skal til at flytte ud, så kan vi også komme og male din lejlighed, så du kan sikre dit depositum.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Uanset om du ønsker at hyre os som fast maler til dine lejemål, eller om du blot skal bruge vores hjælp til at male en enkelt lejlighed, så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os derfor i dag og fortæl os om dine behov for maling af lejlighed, så vi kan udforme dig et uforpligtende tilbud og komme godt i gang med vores samarbejde.

​​Ønsker du hjælp til din næste maleropgave, sprøjtespartling eller sprøjtemaling ?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi er medlem af 

di_byggeri_hvid

Lad os tage en snak om dit maleprojekt!

Få en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld dit navn nummer og
​e-mail og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

bj_logo_miljoe_ny-799x800 logo-22-flugger

Malerfirmaet Gøtze ApS

Faksevej 12
4720 Præstø

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Kontoret: 24 24 23 91

info@malerfirmaetgotzeaps.dk

CVR: 43210084

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.