Malerarbejde til alle behov

Vi tager os af alle dine opgaver

​Står du med et stykke malerarbejde, du godt kunne bruge professionel hjælp til? I Malerfirmaet Gøtze ApS har vi over 25 års erfaring med at tage os af alle former for maleropgaver. Vi er dit foretrukne valg af malerfirma, hvis ikke du ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

Har du maleropgaver i Dragør, på Amager, Frederiksberg eller et andet sted i København, så kommer vi gerne ud og tager os af det for dig. Vi arbejder for forskellige erhvervskunder, herunder virksomheder, offentlige institutioner, private udlejere og boligforeninger, mens vi også gerne maler for privatkunder. Overlad trygt dine maleropgaver til vores pensler og kom i godt i mål med dit projekt.

Eksempler på vores malerarbejde

Vi kan varetage et stort udvalg af maleropgaver, og som bygningsmaler kan vi også varetage store udendørs malerprojekter. Vi har blandt andet stor ekspertise med:

​Uanset hvad vi skal lave for dig, så går vi til opgaven med den samme seriøsitet og respekt for dig og din tid. Vi sørger derfor altid for et leveret et kvalitetsresultat, der lever op til dine forventninger og overholder vores aftalte tids- og prisramme. Hos os er der ingen skjulte ekstraudgifter eller lignende ubehagelige overraskelser.

For at sikre et smukt resultat, du kan være glad for det næste lange stykke tid, bruger vi kun kvalitetsmaling fra Flügger og Becker Jørgensen. Vi ønsker nemlig kun at levere det bedste til alle vores kunder.

Kontakt os og få en konkurrencedygtig pris

Hvis du vil have en erfaren malermester til at stå for dit næste malerprojekt, så skal du blot kontakte os. Vi tager os af dit malerarbejde med seriøsitet, tårnhøjt serviceniveau og resultater, du ikke kan sætte en finger på.

​​Ønsker du hjælp til din næste maleropgave, sprøjtespartling eller sprøjtemaling ?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi er medlem af 

di_byggeri_hvid

Lad os tage en snak om dit maleprojekt!

Få en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld dit navn nummer og
​e-mail og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

bj_logo_miljoe_ny-799x800 logo-22-flugger

Malerfirmaet Gøtze ApS

Faksevej 12
4720 Præstø

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Kontoret: 24 24 23 91

info@malerfirmaetgotzeaps.dk

CVR: 43210084

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.