Facaderenovering for erhvervskunder

Renovering af facade på mange forskellige typer bygninger

Facaden på en erhvervsbygning spiller en stor rolle i forhold til det samlede indtryk, man får af bygningen og den virksomhed, der holder til i bygningen. For virksomheder er det derfor utroligt vigtigt, at facaden altid fremstår flot og præsentabel, og det gælder i høj grad også for boligforeninger.

Hos Malerfirmaet Gøtze ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for facaderenovering. Vi tilbyder således renovering af facade på mange forskellige typer bygninger, men vi beskæftiger os især med de større opgaver for erhvervskunder. Det kan for eksempel være På Frederiksberg, Amager, Dragør og i resten af København, eller det kan være i et andet nærliggende område.

Vi sikrer dig et resultat i højeste kvalitet

Når du vælger at lade vores malerfirma varetage din facaderenovering, så kan du altid forvente, at du får et flot og professionelt resultat. Vi er en virksomhed med stor erfaring inden for vores fag, og vi lægger stor vægt på, at vores arbejde altid bliver udført i en høj kvalitet. Det gælder naturligvis, uanset hvilken form for facaderenovering vi skal udføre for dig, og hvor omfattende den er.

Din tillid er meget vigtig for os, og derfor gør vi meget ud af at sikre dig et tilfredsstillende resultat samt at lytte til dine ønsker og behov. Vi trilbyder desuden også maling af lejlighed og andet malerarbejde.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken form for renoveringsarbejde du har brug for vores hjælp til. Ønsker du for eksempel en pudsning af facade eller en vandskuring af hus? Hvor stor en facade drejer det sig om?

Sammen finder vi frem til den helt rigtige facaderenovering og den rette pris herpå.

Kontakt os for en indledende dialog​

Hvis du kunne tænke dig at få professionel hjælp fra et erfarent og kvalitetsbevidst malerfirma, så er du velkommen til at kontakte os for en indledende dialog omkring dit projekt. Vi har stor erfaring inden for renovering af facader, som vi ofte udfører for en række forskellige typer erhvervskunder.

​​Ønsker du hjælp til din næste maleropgave, sprøjtespartling eller sprøjtemaling ?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi er medlem af 

di_byggeri_hvid

Lad os tage en snak om dit maleprojekt!

Få en uforpligtende snak om dit projekt. Udfyld dit navn nummer og
​e-mail og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

bj_logo_miljoe_ny-799x800 logo-22-flugger

Malerfirmaet Gøtze ApS

Faksevej 12
4720 Præstø

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Kontoret: 24 24 23 91

info@malerfirmaetgotzeaps.dk

CVR: 43210084

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.